Heerlijke gerechten

bij restaurant Martinet

wij zijn doorlopend open van 12u tot 21u
donderdag , vrijdag , zaterdag en zondag

DAGMENU

donderdagmiddag; soep en steak
vrijdagmiddag; soep en vis van de dag

SOEPEN

Dagsoep
Bisque van garnalen

VOORGERECHTEN

  • Salade warme geitenkaas
    Tomaat met grijze garnalen
  •  oesters
  • Rundscarpaccio met parmezaanschilfers
  • Duo kaas – en garnaalkroket
    Kikkerbilletjes in lookboter
    Scampi  diabolique
    gebakken ganzelever
    kingkrab look

VLEESGERECHTEN

pasta van de week

Kippenfilet
Filet mignon
Entrecote natuur
Côte a l’os (2 pers)
Chateaubriand natuur (2 pers)

…al deze gerechten zijn heerlijk met:

champignonsaus, pepersaus ,provencaal

bearnaise,witloofsla

Filet américain met gemengde salade
….vers gemalen -zelf te prépareren
Lamskroon sjalottesaus
vol au vent
stoofvlees
konijn witloofsla
pasta kaas hesp

VISGERECHTEN

  • tomaat met grijze garnalen
  • 9 st scampi  diabolique
  • Zalmfilet met romige fijne – kruidensaus en champignons
    kabeljauwfilet “zoals de chef hem lust”
    Gebakken zeetong
    ROYAL VISBORD “MARTINET”
    KREEFT keuze 7 bereidingen

paling ( april tot januari)

in t groen, van de chef en provencaal

PANNEKOEKEN

te verkrijgen van 15u00 tot 18u00

WAT SMULLERS LUSTEN

Appeltaart
Warme appeltaart
Tiramisu
Chocolademousse
Sorbet assortiment (3 soorten)
Verse fruitsla
Verse aardbeien (seizoen)

VERRASSING VAN DE CHEF
IJSBEREIDINGEN

VOOR ONZE KLEINE SMULLERTJES

Bordje met frietjes
Omeletje met frietjes
Krokant kippenlapje
met appelmoes en frietjes
Steak met frietjes
Zeetong met frietjes

2 frikandel
Kinderijsje