Nieuws

jaarlijkse vakantie

maandag 27 januari

tot en met

vrijdag 7 februari

 

MENU VAN DE CHEF

glas cava , hapje

scampi 3x anders

soepje

filet mignon portosaus

of

zalmfilet groene kruiden

dessert

of

irish coffee

55.00 €

 

VALENTIJNSMENU

14 TOT 23 FEBRUARI

glas cava, hapje

kreeft & kingcrab samen in groentebadje

soepje

tongfilets Liénoise

of

kalfsfilet portosaus & lamsfilet sjalottensaus

dessert

55.00€

 

 


LUNCH 25.00

s middags op weekdagen

 


KREEFTENMENU 58.00 €

zaterdagmiddag en avond 50.00€
 Keuze uit 7 bereidingen


NOORDZEEMENU 39.00 €
tomaat met grijze garnalen

gebakken zeetong

koffie

 

COTE A LOS MENU 47.00 €

 duo kaas- en garnaalkroket
cote a los met bearnaise
koffie

IEDERE AVOND

SURPRISE-MENU ALL IN  40.00 €
Cava met een hapje
Voorgerecht en een glaasje wijn
Hoofdgerecht en een glaasje wijn
dessert en een koffie