Nieuws

      onze keuken is open

                donderdag en vrijdag    s middags en s avonds 

      zaterdag en zondag        12u00 tot 21u00 

vakantie van 18 juli tot en met 4 augustus

menu van de chef

glas cava ,hapje
scampi met avocado en parelcouscous
Sorbet
gebakken zeetong, groene groentjes
of
filet mignon ,bordelaise
Dessert of Irish coffee
                                     57.00 €
Met wijn en water  72.00 €

KREEFTENMENU

    hapje

           1/2 kreeft slaatje bieslook

 Bisque

  1/2 kreeft naar keuze

                                                                 in de oven , look, whisky, groentjes , Cubaans                                 

Dessert 

                                 64.00€

LUNCH 25.00
s middags (niet op zondag)


BELGISCHE KLASSIEKERS 49.00


tomaat met grijze garnalen
of
duo kaas- en garnaalkroket

gebakken zeetong
of
côte a l’os ,kruidenboter, sla frietjes

koffie


IEDERE AVOND

SURPRISE-MENU ALL IN  44.00 €

Cava met een hapje
Voorgerecht en een glaasje wijn
Hoofdgerecht en een glaasje wijn
dessert en een koffie