onze keuken is open

donderdag en vrijdag  :  ‘s middags en ‘s avonds 
zaterdag en zondag  : 12u00 tot 21u00 

gelieve te reserveren ,dank u voor jullie begrip

de inschrijvingen voor de feestdagen zijn ook gestart

maak snel een reservatie !!!!

menu van de chef

glas cava en hapje

toast boschampignon

soepje

hazenrugfilet mosterdsaus

of

wildstoofpotje van hert

dessert

62.00€

KREEFTENMENU

 Hapje

½ Kreeft slaatje bieslook

bisque

½ Kreeft naar keuze

in de oven met tuinkruiden

met look

in de  whiskysaus  (roomsausje)

met fijne groenten

Cubaanse wijze  (licht pikant ,look)

Koffie of Irish coffee

75.00€

LUNCH 30.00

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
s middags (niet op zondag)


BELGISCHE KLASSIEKERS 57.00 €

tomaat met grijze garnalen

of

duo kaas- en garnaalkroket

gebakken zeetong

of

côte a l’os ,kruidenboter, sla frietjes

koffie


IEDERE AVOND

SURPRISE-MENU ALL IN  50.00 €

Cava met een hapje

Voorgerecht en een glaasje wijn

Hoofdgerecht en een glaasje wijn

dessert en een koffie