
onze keuken is open
donderdag en vrijdag : ‘s middags en ‘s avonds
zaterdag en zondag : 12u00 tot 21u00
gelieve te reserveren ,dank u voor jullie begrip
vrijdag 18 april is de paling er
aspergeseizoen is gestart
op z’n vlaams
met gerookte zalm
met verse zalm
met koekoek
met kreeft
menu van de chef
paasmenu 11 april tot 4 mei
cava ,hapje
…
huis gemarineerde zalm ,asperges
…
sorbet
…
open lasagne tongfilet asperges
of
lamsteak tuinboon champignon
…
dessert
62.00€
KREEFTENMENU
Hapje
…
½ Kreeft slaatje bieslook
…
bisque
…
½ Kreeft naar keuze
in de oven met tuinkruiden
met look
in de whiskysaus (roomsausje)
met fijne groenten
Cubaanse wijze (licht pikant ,look)
…
Koffie of Irish coffee
75.00€
LUNCH 30.00
voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
s middags (niet op zondag)
BELGISCHE KLASSIEKERS 57.00 €
tomaat met grijze garnalen
of
duo kaas- en garnaalkroket
…
gebakken zeetong
of
côte a l’os ,kruidenboter, sla frietjes
…
koffie
IEDERE AVOND
SURPRISE-MENU ALL IN 50.00 €
Cava met een hapje
…
Voorgerecht en een glaasje wijn
…
Hoofdgerecht en een glaasje wijn
…
dessert en een koffie