onze keuken is open

donderdag en vrijdag  :  ‘s middags en ‘s avonds 
zaterdag en zondag  : 12u00 tot 21u00 

gelieve te reserveren ,dank u voor jullie begrip

vrijdag 18 april is de paling er

aspergeseizoen is gestart

op z’n vlaams

met gerookte zalm

met verse zalm

met koekoek

met kreeft

menu van de chef

paasmenu 11 april tot 4 mei

cava ,hapje

huis gemarineerde zalm ,asperges

sorbet

open lasagne tongfilet asperges

of

lamsteak tuinboon champignon

dessert

62.00€

KREEFTENMENU

 Hapje

½ Kreeft slaatje bieslook

bisque

½ Kreeft naar keuze

in de oven met tuinkruiden

met look

in de  whiskysaus  (roomsausje)

met fijne groenten

Cubaanse wijze  (licht pikant ,look)

Koffie of Irish coffee

75.00€

LUNCH 30.00

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
s middags (niet op zondag)


BELGISCHE KLASSIEKERS 57.00 €

tomaat met grijze garnalen

of

duo kaas- en garnaalkroket

gebakken zeetong

of

côte a l’os ,kruidenboter, sla frietjes

koffie


IEDERE AVOND

SURPRISE-MENU ALL IN  50.00 €

Cava met een hapje

Voorgerecht en een glaasje wijn

Hoofdgerecht en een glaasje wijn

dessert en een koffie